domingo, 22 de agosto de 2010

Un diumenge sense son

El dia que ha fet més calor de l'agost a Catalunya se'ns acut a anar a fer una volteta llarga, almenys més llarga de l'habitual però cap problema perquè com hem estat previsors hem quedat per fer la sortida a les 6 del matí !!!

Amb l'excitació encara del festival blaugrana anit ens hem aixecat avui, a les 5 del matí per fer una sortida que ens portaria cap a un lloc fresc, el millor lloc on pots anar a l'Agost, Santa Fe. Ahir ja ho vaig deixat tot apunt, bidó al congelador, barretes a la nevera així doncs ha estat llevar-me i fer-me unes torradetes amb paté, nyaaaaaaam que bones!! Em vesteixo, agafo tot el que vaig preparar fico el llum a la bici (es negre nit i no es veu res), engrasso i arriba l'Esteve, reconeixement i ensumada de la Rows i GOES !!

Comencem la ruta direcció Sant Celoni on pel Pallerola pujarem direcció Campins. Puta mare, encara de nit, sense calor, sense ningú pels carrers, quin gust més gran, oh deu meu val la pena matinar, té recompensa. Un cop a Campins, baixada cap a Gualba i ja comença a clarejar, comencen a aparèixer els primers rajos de llum, impressionant estampa. Ens enfilem cap a riells en direcció Santa Fe. Deu ni do amb la primera ascensió, va pujant cada vegada més, i arriben les rampes del 18% que ens portaran fins a Riells. Un cop a riells fem un pit stop a la Església i abans d'enfilar el GR5 que ens portarà a Santa Fe.

(Les imatges no són d'avui, són d'un altre dia que vaig passar per aquí, avui no hem tirat ni una foto !_! )



Menjo una barreta i relaxo l'esquena que m'està matant, 15 minuts de descans i go!
Agafem el GR5 i el primer q trobem es una cascada força bonica, difícil de veure ens aquests boscos, terreny humit i la calor que ja comença a apretar.



Xino xano anem pujant, corba aquí corba allà, sempre pujant anem fent. L'ascensió a Santa Fe ens suposarà 1200 metres de desnivell acumulat i unes vistes increïbles. Les cames estan força cansades però tan se val, un cop a dalt t'oblides del que t'ha costat pujar i gaudeixes de l'aconseguit i de la baixada que ve !! Un cop a dalt omplim bidons a la font que hi ha i comencem el descens per carretera, un parell de kilòmetres avall veurem el desviament que puja cap al turó i l'agafem, cap a les antenes hi falta gent!!! 3 o 4 rampes em diu l'Esteve ja ho tenim, em motiva, sap q estic cremant les últimes naus xD. L'asfalt s'enganxa però pensava q em mataria més, acabem de pujar i ens parem al mirador a fer un altre petit descans. No pujarem al turó, el track que seguim no hi va amb lo qual, se siente !!! xD

Baixarem tot el que podem per muntanya amb lo qual passem per l'estany d'en Viada i Can Gansana direcció a Can Riera Ciuret, un cop allà, el travessem i baixem per un camí que ens durà fins a la carretera que va de Mosqueroles a La Costa del Montseny. Farem uns metres de descens per carretera i trencarem cap a Can Batista on després de baixar per un camí que es el gl de pedres i demés travessarem el riu La Tordera, l’aigua està molt fresqueta i go a Sant Esteve a buscar el banyador de l'Esteve que se l'havia deixat a les 6 del matí, normal a aquelles hores...

L'agafem i per carril bici cap a Santa Maria de Palautordera on un bany de relax a la piscina ens ha retornat a la vida xD. A les 11 del matí ja estàvem sota aigua amb una bona tralla a les cames però i lo bé que et sents?

Després de 1600 m des desnivell positiu, 3000 calories i 4:30 amb bici ens ho mereixem no??

Track de la ruta



Perfil.


La setmana que ve es casa ma germana i la següent cap a la Cebrianenca goooooo!!!

jueves, 19 de agosto de 2010

N'hi ha que estren bicicleta !!!

Ja hem trobat Olzinelles jajaja


Lapierre Tecnic 400 (2010)

Que xula !!!

La rows no perd detall de la nova adquisició...

Felicitats, ara a fotra-li canya !!!

viernes, 13 de agosto de 2010

Últim quadrimestre: Pedalades a tutiplé

Aviat passades les vacances entrem a l'últim quatrimestre de l'any i ens hem de posar en forma, ja que aquest està plegat de pedalades i marxes populars. La primera que ens trobem es la que organitza els nostres colegues de Cebrià, els Jabalí bikers.

La pedalada té lloc el proper 5 de setembre i adjunto el cartell i l'enllaç a la web per tal de mirar la informació.





http://lacebrianenca2010.blogspot.com/





En ment hi ha la nostre del Montnegre al novembre, els pedals d'en Serrallonga i alguna que més caurà.



Selènika?









Salut i a entrenar que ens divertiremmmmmmmm.