jueves, 8 de septiembre de 2011

Cebrianenca 2011

L'any passat ja hi vaig anar amb en Pau i em va agradar molt però no recordava la duresa de la prova. Tot i haver baixat l'exigència, deu ni do. Aquest any èram 4, els 4 fantàstics, i anàvem a veure el roure centenari abatut per la nevada del passat hivern. 27 km enganyosos....

Aquí posant un copa acabada la prova. (quin goig que fem!!!)



 Com sempre els jabalí bikers s'ho curren i fan un traçat espectacular, econòmicament molt ben ajustat i no es d'extranyar que cada any s'apunti més gent. Aquesta edició erem uns 650 ciclistes.

Sortim des de molt endarrera, ni ens posem be ni menys, total anem de verano azul a estirar cames i a veure com estem per la Selenika. La sortida com sempre una volteta pel poble i de seguida comença a pujar i pujar i pujar fins al infinit. Les rampes d'inici són molt dures, no portem ni 5km i ja es veu gent a peu que no pot més. Nosaltres nar fent, en un principi l'Esteve i en Tito van tirant més i en Monrabà i jo ens quedem una mica enrere. Llavors l'Esteve continua pujant a un ritme més alegre i en Monrabà es queda amb lo qual jo atrapo en Tito i anem tot el rato junts. Durant la pujada anem passant gent, entre elles la Noe on la saludem i li donem ànims per apretar i que vagi corrents a fer la crònica, la pujada realment no et deixa per establir gaire conversació.Cap descans fins al quilòmetre 10 aprox on hi ha un troç de baixadeta suau per enganxar amb el segon tram de pujada que ens portarà fins al roure, lloc on hi ha situat el primer avituallament. En aquesta baixada ens passa la Noe i a la pujada la tornem a passar, es fins i tot divertit xD.
Al primer avituallament parem i ens agrupem tots per encarar la forta baixada que ve on a mi fins i tot em passen els cargols, no se perquè però em sento molt insegur... un cop acabat el troç de baixada, enfilem una mica de pujada on apreto per reenganxar-me amb aquells 3. Ja junts no ens parem al següent avituallament i fems els ultims 3/4 km de corriols on compro una parcela ben maca.

Amagat entre els corriols no hi podia faltar el fotògraf...

ESTEVE



JORDI PRAT

JORDI MONRABA

 TITO


Vaya cracks!

Els corriols acaben just darrera el pavelló d'on hem sortit, 2 hores a fer la volta i ara a per la recompensa, un entrepà i una beguda per recuperar forces i fent tartúlia amb molt bona companyia.

Felicitar als Jabalís pel treball fet, excel·lent com sempre, però només una puntualització, els entrepans si no són de butifarra perden molt :)

NOE: ets una rajada !!! Apuntat a la selènika que riurem. Vas sobrada tia.

CABRES llàstima que no ens veiessim durant la cursa però pel que he llegit al vostre blog també us va anar molt bé. Me n'alegro i amb alguns de vosaltres ens retrovem dintre de 15 dies a la selènika!


Deixo una mica d'info de la ruta per si algú te curiositat...
Detall Ruta a Cicloide
Report amb el Garmin

Totes les fotos
https://picasaweb.google.com/102315543883477450075/CEBRIANENCABTT2011
Classificacions
http://cebrianenca.blogspot.com/p/clasificacions.html



Salut i a entrenar !!! (això que mai ningú fa...)

2 comentarios:

  1. Jajajajaa, siiii, soy una cabra covaarrrrrde!!!! jijiji
    No, ya he decidido, en lugar de la Selenika, ire a la 100% Xavi Tondo, este año no hice ninguna de carretera y me apetece ir a esa y subir Vallter.
    Ya nos leeremos!!

    Saluts!!!

    Noe

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda companys!!!
    Bona cursa la Cebrianenca, aquest any no he anat pero encara tinc present la de l'any pasat!!! jajaja
    Aquest diumenge...
    Entreno pre-selènika!!!
    Hos ve de gust???
    Ens veiem socis

    ResponderEliminar